Mod de lucru

Mod de lucru

Clientul face o cerere de cotatie, completand cat mai exact formularul de pe site.
In cazul in care Clientul are nedumeriri sau indoieli cu privire la tipul de serviciu pe care il doreste, poate solicita telefonic sau prin e-mail, o intrevedere.
In decursul acestei intrevederi, Clientului i se va acorda serviciul de Consultanta, si se vor stabili serviciile de care Clientul are nevoie.
In timp de 24 ore de la cererea de cotatie sau dupa incheierea serviciului de Consultanta, Clientului ii va parveni prin mail o cotatie de pret.
In cazul in care Clientul este de acord cu pretul propus, se va semna un contract, in care vor fi precizate cerintele Clientului precum si termenele convenite de comun acord.
Dupa primul termen convenit, in functie de complexitatea proiectului, Clientului ii vor fi prezentate intre 1 si 3 schite. In cadrul valorii contractului, din acestea se poate alege 1 schita la care se vor face modificarile cerute, inainte de a fi aprobata versiunea ce va fi implementata.
La data acestei aprobari, Clientul va plati 50% din valoarea contractului, urmand ca ceilalti 50 % sa fie platiti la receptia proiectului finalizat.
Tot la aceasta data, Clientul va furniza toate datele necesare realizarii proiectului, specificate in contract.