>Web Design

Web Design:

- Pachetul “Start”: 200..250 euro
Contine: analiza, structura, propunere design original din punct de vedere grafic, in acord cu cerintele clientului, implementare site static, tehnologie html + css, sau site dinamic pe platforme WordPress sau Joomla.
Acest pachet se adreseaza acelora care doresc o prezenta simpla dar placuta pe Internet, cu o investitie minima.


- Pachetul “Mediu”: 350..450 euro
Contine: analiza, structura, propunere design original din punct de vedere grafic, in acord cu cerintele clientului, implementare site static, tehnologie html + css sau site dinamic pe platforme WordPress sau Joomla.
Sunt proiectate zone animate cu rol estetic si/sau de navigatie, realizate cu tehnologie Flash.
Acest pachet se adreseaza clientilor care doresc o solutie mai complexa, pun accentul pe informatia despre produsele si serviciile oferite, insa nu neglijeaza nici partea estetica, decorativa, atractiva a site-ului lor.


- Pachetul “Profesional”: 500..700 euro
Contine: analiza, structura, propunere design original din punct de vedere grafic, in acord cu cerintele clientului, implementare site animat, tehnologie Flash. Elementele vizuale ale site-ului sunt animate ruland de la sine sau ca reactie la miscarile mouse-ului. Se creaza astfel o interfata prietenoasa, care invita vizitatorul la interactivitate.
Aceasta solutie se adreseaza celor care doresc sa puna accentul pe experienta creata vizitatorului.


- Pentru versiunea intr-o alta limba: plus 30 % din valoarea site-ului principal.
- Versiunea tradusa a site-ului va fi furnizata de catre client, responsabilitatea pentru corectitudinea continutului, apartinandu-i in totalitate.


- Site-urile dinamice ofera posibilitatea unui modul CMS (Content Management System) – un sistem de gestionare al continutului site-ului, care permite chiar clientului, dupa un scurt training, sa gestioneze el insusi, modificarile de continut. Acest training este oferit ca unul din pachetele de consultanta


- Este posibila si realizarea de bannere publicitare de diverse forme, statice sau animate (gif animat sau flash): 30 euro/buc.